luni, 28 noiembrie 2011

Dolha şi prietenii

De când cu promovarea blogului, mă gândeam să-mi fac prieteni noi pe Fakebook şi nu de orişicare, ci din aceia distinşi, preferenţial din sfera politicului. Nu prea am şi mi-i ruşine! Eu de ce să nu am prieteni politicieni? Să primesc mesaje, cu cei mai fac ei aşa, în viaţa de zi cu zi, ca oameni normali, cu familie, cu dulăi?
Bun, încep să caut de ăştia cu perspective, cu realizări, nu fosile politice care dau să moară azi-mâine şi-mi dipar prietenii din listă? Să rămân singur să mă uit la pozele cu pietre funerare ale prietenilor? Să aflu pe fluxul de ştiri cum moaştele lor au fost împărţite şi depuse în altarele sediilor partidelor politice din ţară?!  Cum deja se împart moaştele lui Iliescu şi aşteptaţi cu pumnii strânşi să moară?

Dau de Mircea Dolha. Exact ce-mi trebuia, un adevărat lider înnăscut, jurist, afacerist, candidatul etern la primăria Baia Mare. Când din partea partidului socialist, când din partea partidului ecologist. Fost primar interimar, viceprimar, consilier local, preşedinte de partid la PSD, ce mai, tot cacâmul. Un lider care cunoaşte problemele comunităţii. Nu genul acela care doar împinge joagărul cu privirea! Sau celălat care candidează doar ca să dea muie la furnici. Nu! Ci exact genul de imperativ care este politicianul Mircea, recte Dolha!

De extaz patriotic, mă plimb lipa, lipa, atent cu pointerul de la mouse, să văz câţi prieteni posedă deja Dolha pe listă şi de mai are loc de încă unul bun şi... stupoare. Avea deja 4999. Mă jur, să-mi pice mandibula pe tab-ul de la tastatură. Dau să apăs înfrivolat butonul de cerere de prietenie, mă pierd cu firea în apogeul culminat şi... jolibon. S-a băgat altu! Turbare! Apoi să nu iau milieul de pe monitor şi să mă spânzur cu el de ciudă? (vezi foto)
Prietenii lui Dolha din politică!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu