duminică, 27 iulie 2014

Jurnal de subzistenta 2054 (ep.14)

Un an întreg de zile, cred că doar camerele de supraveghere ştiu pe unde-am umblat şi ce-am mai logat... Nu-mi mai aduc aminte aproape de nimic. Dar nimic! Dragnea naibii!

De vină a fost docilinelul ce mi-a fost inoculat când eram încă salahor la o mină de pe Lună, undeva cu ocazia zilei de 1 Muncitoresc! Ştiam că efectul docilinelului va persista mult timp în corp, dar chiar un an întreg?! Am fost mai mult confuz, deci în regulă din punctul de vedere a carierei mele politice, căci uite, m-am trezit consilier guvernamental la Mediu. Sincer obiectez, căci concret ce facem la Mediu n-am prea multe dovezi, numai supoziţii!





Efectul constatat era că mintea mi-a devenit tot mai clară, tot mai lucidă, tot mai utilă!


Dexx.online:
Naiba - una din numirile populare ale diavolului;
Dragnea - încă una din numirile populare ale diavolului ◊ formă de exprimare peiorativă, depreciativă, dispreţuitoare ◊ nenorocire mare provocată de o calamitate naturală;



Aşa că am fost trimis în Apuseni, în Ţara Moţilor, să investighez Mediul. Cred că era vorba de cel politic! Partidele de la putere şi de opoziţie s-au plâns în ultimii ani că de acolo le-a dispărut electoratul. Participare zero la orice fel de alegeri electorale! Că-s locale, noile ordini europene, globale sau BOR-ale. Al dragnea pe ei de moţi! Cum se dezic de la exerciţiul politic, atât de important pentru partidele de la putere şi din opoziţie, adevăratele motoare ale economiei şi integrităţii NWO! Am citit rapoarte cum, în campanii electorale, au fost trimise autocare cu candidaţi politici, cosilieri locali şi primari, apoi autocare cu scutieri şi mineri dar toate au dispărut de pe sateliţii Google Earth. Nici pe radarul de la Deveselu, nu se mai vedea implant cu gps de politician... nimeni nu s-a mai întors de-acolo. Au început să-i zică locului acela, din Apuseni, Triunghiul Bocului, că-n zona Răchiţele, se născuse Boc cel Mic şi tot pe-acolo revoltătorul Avram Iancu.

A căzut dragnea pe Ministerul Mediului (cred că sigur e vorba de cel politic) şi trimis subsenmnatul pentru a investiga triunghiul apocaliptic. Cum am ajuns în Apuseni şi am trecut de satul Doda Pilii imediat am şi observat schimbarea, holodocul portabil ce-mi administra electroşocuri s-a detaşat de pe mine de parcă s-a devirusat. Era ceva în aer... era... era ozon! Nu credeam că mai există vreo zonă în România unde să mai respir ozon, poate doar pe fundul mării, din buteliile de la Fabrica de alge de la Techirgiol. Efectul constatat era că mintea mi-a devenit tot mai clară, tot mai lucidă, tot mai utilă!

Pentru că, aflasem ulterior, se bruiau semnalele subliminale transmise de către operatorii de telefonie mobilă şi de Kanal D sau de Acasă. Serios, nu mă mai interesa de nici o milfă de holovizor sau regie de talk-sock politic sau de Trinitatea Imax. Toate devenau clare ca unghiul de 90 de grade. Ramul creştea. Râul curgea. Camerele de supraveghere moţăiau. Moţul, în schimb, se distra. Deci toată lumea dispărută de pe radare, gps şi sistemele de supraveghere era acolo. Şi sărbătoreau toţi acolo un 1 Muncitoresc, absolut în exces! Parcă m-am trezit într-o altă lume... şi, da! Chiar aşa era, în sfârşit m-am trezit la realitate. Asta era lumea. Primară. Nu Second nu Terţiari Life. Ci Iniţial Life!





Moţ cugetând în ozon aspru
Imprecaţii:
La Dragnea! - se spune, când cineva vrea să se lepede de ceva;
Ce Dragnea! - se spune pentru a exprima nerăbdarea sau nemulţumirea;
Pe Dragnea! - se spune pentru a nega ceva;
Dat Dragnea! - care pricinuieşte multă bătaie de cap;




Ce fain a fost, lumea mă pupa, m-au ales să învârt sticuţa, se cânta tibetan-pop, psi-rock şi moţ-folk. Apoi, prin păduri, am susţinut orgii... pardon rugi! Am vrut să spun rugi! Ne-am rugat până dimineaţa, era like, like, like către Dumnezeu, că am ajuns în locul acela ca un paradis ! Însă aveam o problemă. Eram invadaţi de peturi de petrol din toate zonele. Nu mai venea Cursa Salubră să debaraseze zona de peturile de petrol. De mai arunca careva un pet pe jos, eram terminaţi. Ameninţaţi de un ţunami iminent, gen Fukushima vs. Godzila, cam aşa arăta zona!!! Aşa că am decis, ca şi consilier guvernamental pe Mediu, să mă întorc în capitală să organizez o amplă acţiune de recoltare a mareei de peturi de petrol, să le aruncăm la dragnea în Pacific, acolo unde le e locul! Sau Teleorman că, după vreo inundaţie, jur că Pacificul se scurgea în tot Teleormanul, atât de dispus la compromisuri era Dragnea, ca marchiz local al judeţului.


Când am ajuns în capitală, imediat cum am pătruns într-o zonă cu semnal wi-fi, toate dar absolut toate programele ce le-am ratat la holovizor le-am văzut pe fast-forward. Frumos! Am convocat Consiliul Suptrem al Mediului, NATO, Pacea Verde, Trilaterala NWO (compusă din BOR + FMI + CEO). Şi am decis... Nu ştiu dacă am specificat, cum am ieşit din munţi s-a diminuat ozonul. Iar la Guvern se aflau pe masă pacheţele de neurocaină, ce mai, era atmosfera aceea normală cu care toţi ne-am obişnuit de un timp încoace. Un NATO a zis să lansăm o ogivă scalară! Monster Kill la toată zona! Ăştia-s duşi cu pluta aşa că veto clar. Pacea Verde au fost mai cumpătaţi. Au venit cu ideea să detonăm doar o bombă nucleară, cum au făcut MILF-urile EU (Elena Udrea) la Deveselu, în Terţiari Life. Le-am spus la toţi că au paradoxuri Freudiene şi că nu mărimea deflagraţiei contează! Un CEO din NWO ne-a arătat nişte slideshow-uri, dădeau bine pe o hârtie msoffice... Done and done. Programăm sateliţii meteo pentru o ploaie acidă.  Zis şi făcut, check-in and log-out! Mamă, ce s-au bucurat consilierii de la Roşia Montană, de când aşteptau o ploaie acidă peste munţii lor arizi, lipsiţi de verdeaţă!



Mamă ce s-au bucurat consilierii de la Roşia Montană...

WikiLickings:
Lucrarea pdf  "Goeţia - Sigiliile inferioare ale lui Solomon":
Dragnea - Marchiz al Infernului, stăpâneşte 30.000 legiuni de suflete moarte. Prin invocare oferă practicantului socialist darul de a vorbi incoerent dar confuz, însă conferă acestuia garanţia succesului în demersul procesului democratic în perioada alegerilor electorale. După numărarea voturilor!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu