luni, 9 iulie 2012

Jeg...

Voicu ştie cel mai bine, de aia ridică două mâini
Când a profeţit că vor mai trece 20 de ani până să învăţăm ce e aceea democraţie, Brucan a fost drăguţ cu noi. Noi am fost indignaţi cu el! 
N-a luat în calcul că din masa de "stupid people" se vor ridica doar jeguri ce să ne conducă politic naţia. A luat în calcul doar faptul că limbricii comunişti înfipţi în adâncul puterii vor dispărea cam în 15-20 de ani.

Nici ăştia nu mor dracului dar nici români cinstiţi, care nu ştiu nici să fure, nici să facă jocuri politice, n-au intrat în politică. Doar jeguri care consideră Constituţia un fleac pentru proşti, doar ei fac legile cum vor, îi doare-n limbric de omul de rând, fură ce mai e de furat prin ţară şi cum nu-i ajunge fură şi amărâta aia de pensie a oamenilor. Pentru că ştie, la final ia maxim 2-3 ani cu suspendare.

Şi jegurile astea politice au nişte mămici şi mătuşi atât de descurcăreţe, încât nu există suficiente săgeţi la bursă ca să reprezinte profitul firmei pe care o conduce. Şi când te gândeşti că săraca mulgea la CAP vaca!

Aşa se face că din patru ani în patru ani ajunge în Parlament tot o majoritate coruptă până în măduva oaselor însă guvernul actual a reuşit performanţa să pună în frunte un impostor, un om politic mort pentru Europa. Eram deja la coada Europei, până să ajungem sub coadă se pare că nu a durat mult. Acum suntem doar jegul Europei... Până când Europa se va scărpina sub coadă că o deranjează.

3 comentarii:

  1. cah....
    din ce vaz, cred ca si miroase putin pe langa dansul...

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmda, Voicu prezintă două pete de unsoare, posibil de la guşa care i s-a supraîncălzit sub cămaşă. Cel din dreapta, se sprijină cu nara în deget, se vede clar. Ăla din spate arată parcă muie sau că e ok, mai rezistă până sucombă. Cel de dedesubt, arată ca unul care se îneacă, nu mai are aer. Aşteaptă un colac de salvare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Să-l pupăm aşadar pe Băse.
    Eu unul îl pup la revedere!

    RăspundețiȘtergere