duminică, 12 august 2012

Jurnal de subzistenta 2052 (ep.12)

JO-Wii 2052



Sporturile olimpice au evoluat mult până în prezent.
Unele au dispărut, exemplu, toate sporturile de apă, că e criză mondială. Acestea s-au mutat pe Wii, adică stau canotorii şi înotătorii în faţa monitoarelor şi dau din braţe şi picioare până se înroşesc cablurile de la calculatoare.

Altele au evoluat atât de mult, încât au devenit seriale de succes, cum ar fi "Fotbal", cu premii de televiziune şi coloane sonore, ce mai, artă dramatică. Au apărut sporturi noi. World of Warcraft şi Starcraft. Bat coreenii tot. Adică chinezii, că Coreea face parte din Uniunea Chnio-Feudală.

De câteva decenii, halterele masculin au fost scoase ca şi probă că nu mai avea rost. De când bieloruşii au făcut schimbare de sex la lotul masculin şi au luat toate medaliile la feminin, a surprins toate statele lumii.
Acum toţi halterofilii fac schimbare de sex, că se ridică mai puţin şi sunt şanse mai mari la aur.

La tennis e cel mai tare. Cine-l bate pe Federer. Acesta, săracul, e clonat, nici nu ştie ce e aceea copilărie. Tot la patru ani, Comitetul JO scoate o clonă nouă... rar să bată cineva pe Federer. Noroc că lui i se dă medalia de platină şi aurul revine învinsului.

Atletismul a devenit răcnet. Înainte era cam aşa şi-aşa. Alergau, mai aruncau, mai săreau pe burtă, mda. Un pic de picoteală. Acum e feroce, feroce. Răcnete. Proba de dopaj viteză e măcel. Au unii doar cap şi picioare. La propriu. Alţii au mai multe picioare. La semnalul de start, câţiva explodează acolo din cauza fluxului de substanţe pompate în ei. E ca la Formula 1 când se accidentează maşinile la start şi spectatorii leşină acolo de extaz.

În fine, am luat o medalie anul acesta. Mare bucurie. La săritura cu paraşuta de pe Staţia Spaţială Internaţională, Dumitru Zob a luat aur. Post mortem. A refuzat să-şi deschidă paraşuta până la linia de sosire. Avea nevoie de bani că altfel îi lua banca apartamentul.

Şi la gimnastică, s-a schimbat mult. Rusia, China şi SUA s-au săturat să vadă România pe podium. Acum toate probele au loc în vid. E mai uşor pentru fete acum, să nu pice de pe bârne, să sară cât sala, să facă o piruetă jumate la sol, orice numai să detroneze România de pe podium. Nu contează, aşa avem şi noi şanse la lotul de gimnastică masculin. Să facă şi băieţii rost de ceva arginţi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu