luni, 23 ianuarie 2012

Balul de la Balc

Pe data de 20, în fiecare a 3-a săptămână din ianuarie, miliardarii şi prietenii lui Ţiriac sărbătoresc tradiţionala "Vânătoare de la Balc". O dată ce va intra la un moment dat în analele vreunui Calendar intercultural pentru miliardarii de top ai Căii Lactee, o orgie cu porci şi scroafe, cu multă carne, penetrări şi scurgeri de sânge demnă doar de chefurile de la Playboy Mansion.

Porcul balcian alergând liber printre gloanţe
Singura problemă în această perioadă o au doar godacele, cărora le este ireversibil dat peste cap calendarul menstrual. De la gloanţe. Ele nu se prind de ce sângerează, faţă de noi care ne prindem de cauzalitate, ştiind de la ştiri că viteza unui glonţ la Balc este atât de rapidă încât întrece în viteză gândirea de reacţie a porcului balcian, de pe domeniul lui Ţiriac.

Nea Nicu Ceauşescu înainte să fie găurit de clasa noastră politică

Nu ştiu de ce îmi aduc aminte de Hamad, bin Al Nyahalsaucumdracusescrie, un şeic bogat din familia regală a Emiratelor Arabe Unite, un alt gen de extravagant de-i putrezeşte bogăţia în casă, ce şi-a scris numele cu litere de-un kilometru lungime de se văd din spaţiu de pe Google Earth! :) În marea lui opulenţă, mă mir că nu şi-a scris numele în nisip cu urină. Şi mai mult, înclin să cred că un asemenea om, gen proprietar de Calea Lactee, cum este de altfel şi Ţiriac, nici pietre nu ar fi în stare să facă ci poate doar perle la rinichi. Face parte din evoluţie, deci nu vă sclintiţi fruntea cu gânditul la originea speciilor bogătane sau alt fel de filme x-man, de ce bogătanul are safire la rinichi şi eu doar piatră ponce.

Şeicul Hamad face o analogie urinară
Dar să revenim cu analogia, poate şeicul îi dă data viitoare lui Ţiriac o idee, şi acesta mânjeşte cu sânge de mistreţi zăpada, să scrie mare, roşu, să se vadă frumos din spaţiu cuvântul "Balc". Ar da clasă lui Hamad Al Nyu... ăla cu urina lui din nisip.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu