duminică, 15 ianuarie 2012

Tu protestează că la TVR se dansează

A începuuut meciuuul!
Seară de sâmbătă, trecut de ora 10, dată de 14 pe calendar. La TVR se transmite o emisiune scatofilică gen "ÎnTrecerea Anilor", adică artişti pieriţi din analele istoriei divertismentului dau lecţii de rafinament şi reflecţii pseudovalorice unor mini-artişti din deceniul lui Justin Bieber. Bun, cântă Furdui Iancu piesa de rezistenţă a românimii de pretutindeni, "Noi suntem români", înconjurat de asistente de platou, ele dau gingaşe din coapse. Şi acelea acoperite doar pe crăpătura poponeului cu nişte fustiţe mai mici ca nişte abţibilduri cu iepuraşi.
Mircea Radu, prezentatorul, freacă microfonul. Excelent, divertisment de weekend pentru popor, în această seară la televizor.

Imagini de legendă. Capitala erupe, TVR dezamorsează
Dau pe canale mai departe. Ajung pe Realitatea. Live. Trosneli, jandarmi, urlete, moderatori isterici, cine a dat cu cărămida! Speriat, dau înapoi pe TVR, Mircea Radu, freacă  mai departe microfonul, înconjurat de asistentele inimoase. Ceva nu-i în regulă. Oi fi interceptat vreun semnal dintr-o Românie paralelă cu a noastră?

Patru transmisii live pe RTV. Pe TVR încă nu s-a terminat dansul
Sar pe alt canal. România TV. Jandarmi, petărzi, îmbrânceli, protestatari, urlete, jeturi lacrimogene! Măă, dă-o încolo! Dau pe TVR repede. Relaxare totală. Mircea Radu dansează carolina sau ce drac de dans homofilic mai e şi ăla.

Capitala ia cărămizi în freză, la TVR lumea se cabrează
Trec la ştiri vârtos. Realitatea, Antena 3, România TV, B1 TV, OTV. Ţipete, delir, altă cărămidă în cap la un operator TV, un jurnalist din greşeală e arestat, duba de jandarmi opreşte, mascaţii fură din mulţime câte-un protestatar. Tată, e dezastru naţional! Dau iar pe TVR, tocmai când s-a terminat carolina, dansul acela oligofren, de zici că toţi din platou ţin sub coloana vertebrală trei kile de hemoroizi!

Staţi pe TVR, chiar nimic interesant nu se întâmplă în ţară
De eram babă la ţară sau bostan în vârf de munte şi vroiam să mă informez cu ultimele violuri şi proteste de la capitală, ce mă făceam? Mă uit la TVR să mă informeze corect postul public naţional, pe banii mei, despre situaţia din ţară? Extraordinar! Tupeu magistral. Tu poţi protesta, dragă capitală, că ţara doarme de rupe perna, e linişte la ţară!

OTV s-a împopoţonat ca pentru sărbătoare naţională
Pe Money Channel emisiune senzaţională, Hurezeanu îl intervievează pe fostul secretar de stat al SUA, Henry Kissinger. Probabil vreo înregistrare de mai demult. Kissinger, un criminal de naţiuni, o imagine iconică pentru liniştea guvernelor, bancherilor şi corporatiştilor arivişti din lumea întreagă, o întruchipare cenuşie aservită Noii Ordini Mondiale. Dormiţi în pace, la TVR oricum se dansează!

Kissinger aprobă, NWO veghează

2 comentarii:

  1. Am văzut interviul lui Hurezeanu, foarte bun. Cât despre "revoltă", un spectacol la fel de prost ca emisiunea lui Mircea Radu. După două săptamâni în care mai că n-am aflat când se pişă profesorul de la Monet sau ce culoare au chiloţii pe care-i poartă Mircea Lucescu în spital, săptămâna aceasta o să vedem nişte cretini scăpaţi din tribune făcând laba la televizor. Am văzut o tută care punea o întrebare purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei... "Cât credeţi că vor mai sta protestatarii în stradă?". Aşa jurnalişti, aşa emisiuni. Cât despre Mircea Radu, când nu se scarpină în cur, freacă microfonu' cu ochii la fofoloancele piţipoancelor din platou. Jenant! Haidi, bre, să trăim bine! Până la următorul viol sau până când îşi mai aruncă câte una copilul la ghenă sau arde în casă ... numa` bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. din sloganele manifestatiilor poporale de la cluj:
    Rodica, du-te sa te Culcer!

    RăspundețiȘtergere