marți, 7 februarie 2012

Tensionatul 2012 încotro?

România iese în stradă să protesteze. Nu mai contează pentru ce. Important e să protesteze.
Alatăieri protestam împotriva încălzirii globale, ieri protestam împotriva guvernului, azi împotriva cenzurii internetului, mâine împotriva războiului iraniano-israeliano-nato-american şi poimâine musai împotriva glaciaţiunii globale. Mai departe.

Slujba de pomenire pentru ACTA, în direct la Trinitas TV

Polonia a decis să suspende ratificarea acordului ACTA.
Ambasadoarea Sloveniei îşi cere scuze că a semnat tratatul! Noi mâine-poimâine ieşim în stradă. Deocamdată semnăm petiţii. Aici.
Ştirile de mai sus le-am citit pe un site bisericesc. Dacă până şi Biserica e împotriva ACTA, atunci Dumnezeule mare, vine sfârşitul lumii. Clar.
Dar nu e de mirare că biserica ia atitudine împotriva ACTA. Se mai uită şi feţele bisericeşti la o slujbă de exorcizare pe Youtube, mai downloadează un episod din "Supernatural", cu draci şi necuminţenii de pe torrente, mai povesteşte cu enoriaşele pe Twitter, mai pune o poză cu Fecioara Maria pe Facebook, s.a.m.d.

Vendetta lui Dark Knight împotriva ACTA
Dar să vedem şi alte evenimente de importanţă majoră ce vor sfâşia în în două anul 2012:
The Dark Knight Rises. Personajul negativ, "Bane" arată ca un hocheist de liga a doua din Somalia, pe lângă regretatul Joker, deci va fi o dezamăgire pentru fani, deci producătorii vor reveni asupra deciziei încheierii trilogiei Cavalerului Liliac şi în 2013 vor scoate "The Dark Night Vendetta", că e la modă în aceste zile.

Război într-un cuvânt.
Parlamentul din Iran pare a fi pregătit să impună interzicerea exporturilor de petrol către Europa, ca răspuns la sancţiunile impuse de Occident în luna ianuarie, susţin mass media de stat iraniene, citate de CNN. Deputatul iranian Ali Larijani a declarat că "”Parlamentul este pregătit să sisteze exporturile de petrol către Europa”

Curran al #/!!* almamaejialah halal jihad! :(
Sfârşitul lumii 2012.
Care probabil va fi amânat la o dată anunţată în prealabil. Deşi am zis mai sus că vine, din cauze evidente bisericeşti. Dar nu sunt convins.
Şi pe fondul tuturor acestor tensiuni, crize economice, revoluţii pentru drepturile omului, schimbarea la faţă a guvernului român, singurul relaxat în faţa urgiilor societăţii rămâne Marko Bella: "Deocamdată, nu s-a pus problema plecării mele din Cabinet". E hilar, de-a dreptul Bella acesta. Nem? Linkul.

Eu nem pleacă de la guvernare. Erted?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu