luni, 9 aprilie 2012

Konsiliile Kivice de Kartier

In curand in Baia Mare se vor infiinta Consilii Civice de Cartier, adica prescurtat KKK, scuze CCC... era selectată altă limbă la tastatură - engleza sudică am impresia. Dar am trecut pe tastatura în română, nu se va ma întâmpla, uite am şi diacritice acuma, super!



Ideea a venit din partea edilului urbei, numărul de KKK, măi!... CCC..., mi se tot selectează limba tastaturii cum a fost pusă din fabrică. Deci vor fi 13 Konsilii Kivice de Kartier formate din voluntari, (mai bine skriu tot kuvântul, nu doar akronimul, vedeţi şi voi ke se întâmplă, kred kă este pornită autokorektarea şi kând vreau să skriu K normal apare K de la kilogram).

Voluntarii vor fi aleşi de kătre o komisie din kadrul primăriei, din kare va fake parte şi primarul Katalin Kerekeş (nu ştiu kum, dar prietenii de pe lista neagră a primarului îi spun tot Kake, probabil le este strikată tastatura şi la ei), vikeprimarii şi înkă doi.

În art.5 de pe site-ul primăriei, aflăm kă Primarul Munikipiului Baia Mare, prin kompartimentul de spekialitate, se înkredinţează ku organizarea konstituirii K.K.K., instruirea lor şi koordonarea aktivităţii akestora.
O iniţiativă fantastikă din partea primarului urbei noastre!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu