miercuri, 4 aprilie 2012

PRODEMO de acum, PROCUR de la anul

Aveam nevoie de încă un partid, nu? Nu încă unul de opoziţie sau de centru-stânga, ce-o mai fi şi aia, cum te-ai gândi tu acolo sus la cutiuţa ta cu gânduleţe, ci tot de un partid de inspiraţie ciolănoasă, cu membri politici marcanţi, reziliaţi din toate celelalte partide începând cu FSN, reciclat în FDSN, reciclat în PDSR, ş.a.m.d. reciclaţi în acest partid cu nume de joc pe calculator. "Prodemo"!


De ce Prodemo? Pentru că va demonstra absolut nimic în viaţa politică şi cu atât mai puţin în a noastră, va fi acelaşi rebut cu mii de erori, unde fiecare eroare va întruchipa fiecare membru pro pentru acest partid de demo. "Toţi candidaţii PRODEMO vor trebui să treacă prin filtrul de onestitate şi să se supună valorilor promovate de codul etic al Mişcării <<România Noastră>>", a spus Marius Lazăr, preşedinte al formaţiunii de reciclat erori umane din celelalte partide, fost preşedintele al organizaţiei PSD Arad, fost secretar de stat în guvernul PDL-PSD.
(n.a. filtrul ăsta de onestitate cred că a fost pus doar de demo acolo)

Formaţiunea civică "România Noastră" a fost înfiinţată de Geoană imediat după ce-a sărit din butoiul cu pesedei. "România Noastră", a se citi - a mea şi-a Mihaelei, scumpa mea soţie, dragostea mea, căreia îi mulţumesc cu fiecare ocazie!", s-a citat Geoană şi şi-a încheiat citatul. E suficient să ştiţi şi atât despre această chestie civică şi deja ştiţi prea multe.

Deci până una alta, Geoană e un fel de preşedinte demo de onoare de partid şi după testele din campaniile electorale din iunie şi septembrie, care vor ieşi nici roz nici mov, îşi va schimba culoarea denumirii în  GEOPOLIS. Nu ceva legat de arealul geo-politic ci genul acela de cuvânt "metropolis", "europolis", numai că e cu polisul lui Geoană.

Sau GEOROM adică Geoană + Ro + Mihaela
Sau PROCUR adică PRO de la actuala formaţiune Prodemo şi CUR de la curaj.




Un comentariu:

  1. luat de pa facebook:
    La Radio Erevan se discuta despre Noua Republica:
    "Un ascultator ne intriaba: Iestie adievarat ca Chuck Norris poarta pijama cu Mihail Neamtu?
    Radio Ierevan raspundie: Da, iestie adievarat, dar nu e vorba de Chuck Norris, ci de Gabriel Liicean. Si nu e vorba de pijama, ci de urme de limba"

    RăspundețiȘtergere