marți, 6 decembrie 2011

Jurnal de subzistenţă 2051 (ep.2)

6 decembrie

Ziua cadourilor atât de dragă copiilor, frumoasa zi de 6 Decembrie când vine Moş Nicolae, a fost umbrită de o veste tristă. De dimineaţă,  toate canalele de holomedia vuiesc neîncetat. În urma deflagraţiei cu bomba nucleară de la Deveselu de acum câteva zile, toate oficialităţile din viaţa politică au fost clonate cu succes în afară de una singură. Iliescu nu a mai fost găsit în baza de date a laboratorului de clonare. Am rămas toţi stupefiaţi. Mă jur că mi-a pierit şi pofta de mâncare, tocmai îmi preparasem o porţie de spaghete cu funghii şi polimeri. Oficialităţile abia apoi au realizat. Fostul preşedinte Iliescu, fiind prezent cu câteva decade mai devreme în viaţa politică, chiar dinaintea apariţiei tehnologiei de clonare a clasei politice, acesta a rezistat trecerii timpului cu implanturi de cyborg. Ce surpriză, nimeni nu a ştiut asta!
Iliescu ver 2.0
În sfârşit, o ştire de ultima oră. Comitetul de Supoziţii şi Investigaţii de la Deveselu tocmai prezintă la holovizor un comunicat de presă îmbucurător. A fost găsită cutia neagră a lui Iliescu, la o distanţă de 16 kilometri de locul deflagraţiei nucleare şi au reuşit să recupereze 2% din datele de pe ea. Doamne, nici eu nu ştiu cât de mult mă bucur, ceea ce mi se pare bizar, de-obicei sunt placid şi docil.
Pimpurtătorul de skype al partidul de guvernământ pLSD, a declarat imediat  într-o conferinţă de presă că preşedintele Iliescu, versiunea 3.0 beta, va putea fi descărcat în viaţa politică în următoarele 3 luni de zile. Aşadar tot răul înspre bine. Versiunea Iliescu 3.0 beta va avea dreptul să candideze iar la preşedinţie, chiar dacă  are un procentaj de funcţionare de 2%. Căci de ce nu? Procentajul de IQ al unui politician ca să fie apt pentru a fi ales într-o funcţie guvernamentală porneşte de la 0,023%. Sunt foarte surescitat, nici măcar holodoc-ul nu mi-a mai atras atenţia să-mi fac injecţia, aşa imensă bucurie există în ţară!
Iliescu ver 3.0 beta
Dar să revin la desfăşurarea evenimentelor. Cu ocazia sacrificiului de la Deveselu, Paralelmentul Tricameral al  României a promulgat legea ca numele sărbătorii zilei de 6 Decembrie să fie schimbat din Moş Nicolae în Moş Iliescu! În această seară, în cadrul unei ceremonii oficiale, celor 2% din datele salvate de pe cutia neagră a lui Iliescu îi vor fi înmânate medalia "Crucea Infanteria Stelară" pentru sacrificiul şi meritele extraordinare aduse României.
De bucurie, mă gândesc să mă loghez şi să ies la o bere cu amicii în "Terţiari Life" că în  "Second Life" am jurat că nu mai intru, că deja e perimat! Şi nu mai întâlneşti pe-acolo decât MILF-EUri şi piţi octogene ce mai au şi acuma cont pe Hi5. E retrogradă atmosfera acolo tare. Hai Davai şi la delogare!

2 comentarii:

  1. Apoi în locul tău, când auzeam de versiunea 3 beta, mă enervam cumplit. Îmi picuram un dk tab de 24 în atomizor şi trăgeam cu toţi plămânii din ţigară, până venea gust de nichelină arsă.

    RăspundețiȘtergere
  2. De unde ştii că nu trăgeam din ţigara mea electronică? :)) Şi am să trag şi când voi scrie episodul 3, să am inspiraţia bună, nebună!

    RăspundețiȘtergere