sâmbătă, 10 decembrie 2011

Studii legate de par

Noi statistici estimează că una din 10 femei suferă din cauza pilozităţii în exces, atât pe corp cât şi pe faţă, iar uneori alimentaţia e cea care duce la apariţia acestei caracteristici.
Factori alimentari, dar şi anumite boli, influenţează creşterea părului în locuri nedorite. Aveţi grijă la dietă în perioada sărbătorilor de iarnă, mai ales la cozonaci, biscuiţii de salam şi prăjituri, alimente foarte bogate în carbohidraţi, care după ultimele cercetări ştiinţifice determină creşterea în exces a părului.
Aceste alimente  au un indice glicemic ridicat, furnizând rapid energie şi cauza apariţiei rezistenţei la insulină. Nivelul crescut  de insulină pe care corpul îl produce în exces poate stimula producerea unor factori de creştere care, la rândul lor, determină femeilor ca ovarele să producă prea mult testosteron. Acest hormon masculin este responsabil pentru apariţia părului în exces.

Dar să vedem şi alte boli şi condiţii genetice ce condiţionează apariţia părului în exces la femei:

O wunder femeie de serviciu de la FMI
1. Femeia ce suferă de "hermafroditism"
Hermafrodiţii sunt consideraţi himere şi conţin atât ţesut testicular cât şi ovarian. În unele cazuri cum e femeia Jeffry, ea are o dublă pereche de ovare ce conţine fiecare câte o pereche moale de testicule, de aceea organele genitale externe ale acesteia sunt ambigue.

Un frumos trup impresionist de femeie
2. Femeia ce suferă de "Sindromul mâinii străine"
Aceasta este o boală neurologică, ce o face pe victimă să se simtă ca şi cum şi-ar fi pierdut controlul asupra propriei mâini. În cazurile extreme, pacienta are confruntări violente cu propria mână, pe care o acuză că încearcă să o ştranguleze în somn.

Indiscutabil femeie
3. Femeia Nastaşa suferă de "Sindromul retracţiei genitale"
Aceasta este o boală de natură mintală ce o face pe suferindă să creadă că organele ei genitale se micşorează şi dispar uşor, înghiţite de propriul corp. Cercetarea cazurilor, mai ales în cadrul partidelor de opoziţie a relevat aşa-numitele „atacuri de panică ale penisului”, episoade de isterie în masă prin demonstraţii de protest şi dorinţa subită de a trece la guvernare prin iniţieri succesive de moţiuni de cenzură.

Are mamare, deci e o poantă, dar femeie
4. Femeia Poantă suferă de priapism  (Stare de erecție a penisului prelungită în mod anormal, adesea dureroasă și neurmată de ejaculare)
Se manifestă printr-o expresie de încrâncenare întipărită pe faţă, câteodată chiar jenantă. Excitarea fizică poate fi foarte intensă şi poate persista perioade îndelungate, uneori zile şi chiar săptămani. Orgasmul poate oferi uneori o uşurare temporară, dar în cateva ore încrâncenarea de pe faţă revine.


O femeie anorexică
5. Femeia Crina suferă de anorexie
Femeia care suferă de anorexie  are adesea lanugo, un păr fin, ca un puf, care acoperă corpul. De aceea se simte uşor complexată, dar feminină.



Are sânii mai mici, pentru că e infantilă
6. Femeia Boacă suferă de sindromul "Insensibilitate congenitală faţă de durere"
Acest sindrom descoperit recent se manifestă prin faptul că femeia nu simte fizic durerea, datorită mutaţiei unei gene asociate cu transmisia durerii în corp. Astfel, ea poate fi bătută sau chiar muri în timpul exerciţiului funcţiei politice din cauza unor traume contondente, de a căror existenţă nu este conştientă, deoarece pentru că pur şi simplu chiar nu simte durerea. Fizică sau psihică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu