vineri, 16 decembrie 2011

Năstase, judecătoarele şi lumea de apoi

Completul format din judecatoărele Luminita Zglimbea, Sofica Dumitrascu şi Angela Dragne au hotărât achitarea lui Adrian Nastase pentru infracţiuni de dare de mită în dosarul "Mătusa Tamara". Cele trei judecătoare nu au fost prezente în sală când a fost citită sentinţa de achitare a lui Nastase.

Fetelor, dragelor, Satana tocmai v-a trecut  definitiv şi irevocabil în carneţelul său ca viitoare ţiitoare. Veţi avea parte de orgasme orbitale la fiecare răsărit de lună goală. Şi când am zis orgasm orbital, nu înseamnă că va fi în cosmos pe orbita terestră, ci în cavitatea orbitală. Ochii o să vă devină roşii, ca în filmele cu morţi,  datorită acumulării de cheaguri de sânge pe iris din cauza penetrărilor repetate şi fără lubrifianţi. Între timp injectaţi-vă vitamine prenatale în creieri, căci acesta va fi următorul culcuş din care veţi lepăda odraslele lui Satran, la fiecare interval de 666 de minute. Cinste vouă, femei lăuze, Justiţia vă va fi servită.
Ghinion, ţiitoarelor! Satan nu va arăta în nici un caz aşa! 
Năstase, tu te vei transforma în vibrator folosit din când în când de către cele trei ţiitoare,  în momentul când ele nu vor mai fi satisfăcute  în ocular de către însuşi dumnezeul vostru. Iar când arsurile celor trei femele de prăşilă vor deveni insuportabile, vei fi folosit pe post de supozitor, căci ai înţeles, creierul celor trei ţiitoare nu va avea rol de uter ci de colon. Odraslele lui Satan ies din ouă, ca viperele. 
În exerciţiul funcţiei: pe post de vibrator şi supozitor
Dar să vedem şi câteva declaraţii ale membrilor clasei politice:

Traian Băsescu, preş. statului: "Nu comentez deciziile instanţei"
Cu alte cuvinte, şi-a ascuns sexul masculin între picioare şi a comentat dintr-o poziţie comodă de transexual. Nici ca un bărbat, nici ca femeie. Bine, lupta nu s-a terminat. Pentru Năstase urmează alte două dosare în care este judecat pentru corupţie, "Zambaccian" şi "Trofeul Calităţii".

Vasile Blaga, preş. senatului: "Justiţia şi-a spus punctul de vedere. O astfel de decizie nu poate fi comentată". 
 Cu alte cuvinte, scrotul i s-a transformat în labie şi a dat un răspuns pe măsură.

Elena Udrea, preşedinta MILF: "Mă aşteptam la o soluţie de condamnare."
Cu biciul, i-ar plăcea tare.
"Este adevărat că nu cunosc mai mult din dosar decât ştie toată lumea, mai mult decât s-a spus la televiziuni şi în media. Deci nu am alte informaţii."
Nu mai are informaţii că nu prea mai frecventează budoarul. Acum e ocupată cu împodobitul frunzelor de brad made in "Carpathian Garden".
"Dar sunt convinsă că, mai puţin în ceea ce ne priveşte pe noi, politicienii, dar în special oamenii care aşteaptă ca acest dosar de mare corupţie să se termine cu condamnări sunt dezamăgiţi de această decizie pe care a luat-o instanţa de judecată"
Da, dezamăgită pe dracu! E normal să se întâmple aşa, cât timp voi mafioţilor sugeţi măruntaiele poporului!

Ion Iliescu, preş. paradigmă al puroiului acumulat după revoluţie: "Salut această decizie, era ceea ce credeam şi ceea ce este corect."
Eu cred că vei ajunge proctolog în iad şi  vei schimba bateriile vibratorului, în care se va  transforma Năstase. Ceea ce mi se pare corect.

Victor Ponta, preş. poantă ieşită din buba de puroi plămădită de Iliescu: "Nimeni nu-i va da înapoi domnului Adrian Năstase aceşti şapte ani de prigoană şi lui şi altora mai puţin cunoscuţi..."
Tu poantă, vei ajunge un herpes pe vibratorul în care va fi tarnsformat Năstase. Te vei transmite tututror odraslelor scoase din cap de ţiitoarele mai sus pomenite şi ne vei infesta existenţa până când lumea se va termina. Blestemul nostru. Dar ce are un început trebuie să aibă şi un sfârşit. Deci vom scăpa până la urmă şi de un herpes ca tine.

P.S. Pentru voi ţiitoarelor: aşa arată penisul lui Satan. Vă urez succes.

2 comentarii:

  1. Aoleo, dar ce pățiși? Am impresia că ești puțin dezamăgit de sfânta judecată. Poate trebe să te dezamorsezi cu zeamă de hamei și, evident, RY4. Sau cu un scrabble intergalactic?

    RăspundețiȘtergere
  2. Să mi se facă părul de pe limbă măciucă dar articolul acesta, împreună cu Sf Agheu şi clopotarii naibii, a fost preluat şi pe "Credinţă adevărată" (www.credinta-adevarata.ro). Nu mă întrebaţi de ce! :))

    RăspundețiȘtergere