luni, 12 decembrie 2011

Angajăm personal mocăniţă pe Vaser

Vinerea aceasta, în cadrul ediţiei-spectacol „Valorile Maramureşului”, organizat de Consiliul Judeţean Maramureş, magnatul rege al pădurilor Vasile Coman, zis Vărzaru, a luat prestigiosul premiu "Mentorul acţiunii de ecologizare de pe Valea Vaserului".
Cu această uimitoare ocazie, după ce a domnit şi defrişat în voie zona, fostul consilier judeţean, actualul miliardar şi consilier local la Vişeu de Sus, transmite tuturor colaboratorilor de presă, care au scris în repetate rânduri despre vasta sa activitate ecologică de defrişare a Văii Vaserului, următorul anunţ:

Angajăm personal pentru revelion:

Stewardesă pe mocăniţă pentru petrecerea privată din noaptea de Revelion. Condiţii de angajare: abilitatea de a comunica oral şi onest, performanţa în a face faţă la solicitări şi presiuni repetate, adaptabilitatea în a acţiona în spaţii strâmte şi  înghesuite.

Stewardesă pe mocăniţă
Socăciţă pe mocăniţă pentru actiunea de sampling a produselor noastre culinar-tradiţionale: pălinca, cartaboşi, urdă, balmoş.
Socăciţă pe mocăniţă
Animatoare mecanic pe mocăniţă pentru a bine dispune invitaţii şi întreţine atmosfera plăcută şi candidă din interior, prin alimentarea cu cărbune şi lemne de foc a sobelor din vagoanele trenului cu abur.
Animatoare mecanic alimentare lemne şi cărbune
Mascotă animalieră pentru partida de vânătoare ce va avea loc a doua zi dimineaţă după Revelion. Condiţii: capacitatea de a lucra în turmă, este dispus să-şi lărgească abilităţile şi competenţele aerobice.
Specificăm că s-au mai organizat evenimente de vânătoare la care au participat personalităţi marcante, exemplu: fostul premier Adrian Năstase, fostul ministru al Apărării Ioan Mircea Paşcu, acum europarlamentar. 
Rugăm seriozitate.

Mascotă animalieră pentru partida de vânătoare

2 comentarii:

  1. ar mai trebui angajat cel putin un scuipangiu (sau scuipaci, nu stiu cum e in CAEN) pentru grupurile sanitare din mocanita.
    Conditii: continut crescut de apa, gura bogata, tare in freza. Strungareata sau cariera anterioara in fotbal (pe teren sau in preajma lui) prezinta avantaj. Exclus scatologi, tourettisti, alte guri murdare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine punctat, RAtM. Uite, vezi? Mai omiţi, nu le poţi cuprinde pe toate! Am să studiez problema ;)

    RăspundețiȘtergere