duminică, 11 decembrie 2011

Cum să organizezi protest de Ziua Drepturilor Omului

Deci, care vrei să primeşti aprobare legală pentru tulburarea liniştii publice, în caz că vrei să sărbătoreşti, spre exemplu Ziua Internaţională a Drepturilor Omului, nu te duci aşa şi zici pe faţă la Primărie că tu vrei doar să protestezi despre inegalitatea socială şi economică, şomajul ridicat, lăcomia, corupţia şi influenţa crescută a corporaţiilor asupra guvernului. Nu! Nici poveste! Că vine contingentul de la secţia de jandarmi şi îţi dă la cârcă! 

Parada ghei

Zici că vrei să organizezi o paradă de ghei sau un marş de câini vagabonzi. Ori, cel mai sigur, zici că are loc paranghelia de cununie a lui Janel minoritarul cu consoarta. Şi ai nevoie de un aeroport şi de trei tronsoane de circulaţie libere, că să poată încăpea eleroanele de la limuzinele placate cu aur când trece şatra.

Parada câinilor ghei, parcă urmează
Care e urmată îndeaproape de carele de televiziune să transmită neapărat evenimentul la românii banali de acasă. Că cei de acasă sunt atât de mulţi şi de banali încât nici nu ştiu de ce mai trăiesc, atât de imbecili şi ordinari şi neinteresanţi sunt faţă de paranghelia stolului de minoritari. Atât de banali încât nici eu nu ştiu de ce i-am mai băgat ca şi termen de comparaţie în frază. Deci, ca să revin asupra ideii cu protestul pentru drepturile omului, atât de lipsiţi de valoare sunt cei care stau acasă ca banalii, încât nu sunt buni numai dacă au de plătit rate banale la bancă. Pe viaţă! Adică pe viaţă banală!

Parada parangheliei de cununie minoritară

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu